Eluolu, Toit

Frozen everything!

Mulle pole kunagi tundunud sümpaatne mõte toiduülejääkide ära viskamisest. Paraku juhtub seda aga meie peres üpris tihti, et poelettide vahel hindame oma võimeid üle ja hiljem lendab prügikasti kausside viisi maitsvaid hõrgutisi. Eriti tihe on see puuviljade puhul, näiteks banaanid kipuvad üsna kiiresti üle küpsema…

Mida siis teha, et ei peaks toitu raisku laskma? Kindlasti parim viis on paremini tarbimist planeerida. Kui aga see hoolimata kõikidest jõupingutustest siiski ei õnnestu, nagu näiteks minu puhul, siis tuleb appi hea sõber hr. Sügavkülmik! Mõni päev tagasi sirvisin ühest fitness-blogist häid smuutide retsepte kui taipasin, et sügavkülmutada võib ju umbes-täpselt KÕIKE! Niisiis avasingi ma oma külmiku ja tegin inventuuri. Selgus, et oma viimaseid hingetõmbeid on tegemas pool melonit, poolteist juba üpris pruunikat banaani ja kaks konservvirskut, mis avatud purgis juba vist mõnda aega seisnud.

Mõeldud, tehtud! Paar karpi kapist välja, puuviljad tükkideks ja sügavkülmikusse! Sealt saan neid nüüd igal ajal tükkhaaval võtta ja näiteks supermaitsvatesse smuutidesse pista. Lihtne ja samas geniaalne ning mitte midagi ei lähe raisku! Kuidas ma selle peale küll varem pole tulnud?!

Igatahes, esimesed kolm karpi on nüüd oma koha sügavkülmikus sisse võtnud ja ootavad kaaslasi 🙂

image1

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga